Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

μανιτάρια της Γιάννας

25 περίπου μέτρια άσπρα μανιτάρια
1 μικρό κουτί philadelphia
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλ.τσαγ. τριμμένο κασέρι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια ξεφλουδίζοντάς τα προσεκτικά, και αφαιρούμε το ποδαράκι τους, το οποίο το ψιλοκόβουμε.
Βάζουμε σε ένα ταψάκι λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε τα μανιτάρια με το άνοιγμα προς τα πάνω.
Σε κατσαρολάκι,, βάζουμε λίγο ακόμη ελαιόλαδο και σωτάρουμε ελαφρά τα ψιλοκομμένα ποδαράκια από τα μανιτάρια και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα.
Προσθέτουμε και τον άνηθο και το philadelphia, το οποίο θα λιώσει και ρίχνουμε και όσο αλάτι και πιπέρι επιθυμούμε.
Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας  με το παραπάνω μείγμα και από πάνω βάζουμε λίγο τριμμένο κασέρι.
Τα ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου, η μέχρι να λιώσει το κασέρι και να αρχίσει να παίρνει ένα χρυσαφί χρώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου