1 πακέτο μπισκότα digestive θρυμματισμένα
1/2 Βιτάμ πλάκα, λιωμένο
1 πακέτο τυρί philaddelfia
3 κουτ. σουπ. άχνη
1 μικρή κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
1 κομπόστα βύσσινο
2 κουτ. σουπ. corn flour
Σε μπολ, αναμιγνύουμε τα μπισκότα με το Βιτάμ ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη μάζα.
Σε φόρμα με σούστα , ρίχνουμε το μείγμα των μπισκότων και πατάμε να γίνει ομαλή η επιφάνεια. και το βάζουμε στο ψυγείο
Χτυπάμε με το μίξερ, την κρέμα γάλακτος με την άχνη και μετά προσθέτουμε το τυρί.
Απλώνουμε και αυτό το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο
Στραγγίζουμε τα βύσσινα από την κομπόστα και το ζουμί το βάζουμε σε κατσαρολάκι μαζί με το corn flour να δέσει σε μία απαλή κρέμα. Τότε προσθέτουμε και τα βύσσινα και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει καλά, ανακατεύοντας την που και που, ώστε να μη πιάσει πέτσα.
Τότε, απλώνουμε και την κρέμα με τα βύσσινα πάνω από το γλυκό μας και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου