Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

αχλαδάκια ποντικάκια














3 ώριμα και γερά αχλάδια καθαρισμένα από τη φλούδα και τους σπόρους και κομμένα στη μέση
450 ml χυμός μήλου
ξύσμα λεμονιού
ξύσμα πορτοκαλιού
λίγο τριμμένο ξερό ginger
1 κουτ. σουπ. μέλι
6 γαρυφαλλάκια ( μοσχοκάρφια)
φλούδες μήλου, κομμένες έτσι ώστε να μοιάζουν με αυτάκια και μυτούλες
φλούδες πορτοκαλιού, κομμένες έτσι ώστε να μοιάζουν με ποδαράκια και ουρίτσες

Σε κατσαρόλι, βάζουμε το χυμό μήλου με το  ginger, το μέλι , τα ξύσματα και τα αχλάδια να βράσουν για 5 λεπτά .
Βγάζουμε τα αχλαδάκια και στολίζουμε ανάλογα με τα υπόλοιπα υλικά μας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου