Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

κορμός σοκολάτας

200 gr. μπισκότα Πτί-Μπερ
½ φλ. τσαγιού μαργαρίνη λειωμένη (όχι καφτή)
150 gr. ζάχαρη άχνη
1 Βανίλια
2 Αυγά
3 κουτ. σουπ. κακάο
1 φλ. τσαγ.καρύδια χοντροκομμένα

Σπάζετε τα μπισκότα και τα βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε το κακάο και τα καρύδια και ανακατεύετε.
Ρίχνετε στο μείγμα και τους κρόκους μαζί με την μαργαρίνη.
Σε άλλο σκεύος, χτυπάτε τα ασπράδια με τη ζάχαρη να γίνουν μαρέγκα και μετά προσθέτετε και τη βανίλια.
Προσθέτετε τη μαρέγκα στο μείγμα των μπισκότων και ανακατεύετε καλά να αναμειχθούν καλά τα υλικά.
Απλώνετε το μείγμα σε λαδόκολλα σαν σαλάμι, το τυλίγετε και το βάζετε στην κατάψυξη για 6 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου