350 gr . μπισκότα Μιράντα
200 gr . μαργαρίνη λιωμένη (όχι καυτή)
1 γλ.τσαγ. ζάχαρη άχνη
1 κρόκος
120 gr . κακάο
250 gr . καρύδια χοντροκομμένα
1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
350 gr. τρούφα
Κομματιάζετε τα μπισκότα και τα ραντίζετε με το κονιάκ.
Σε ένα μπολ, βάζετε τα μπισκότα, τη μαργαρίνη, τα καρύδια, το κακάο και τη άχνη και δουλεύετε το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
Πλάθετε μικρά μπαλάκια με το μείγμα αλευρώνοντας συχνά τα χέρια σας με άχνη για να μην κολλάει το μείγμα στα δάχτυλα.
Ρίχνετε τα μπαλάκια στην τρούφα και μετά σε χάρτινες θηκούλες.
Τα αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσουν για τουλάχιστο 2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου