250 gr κρεμμύδι σε ροδέλες
50 gr βιτάμ
1 κουτ. σουπ. αλεύρι
1 lt ζεστό νερό
1 κύβο λαχανικών
1 κουτ. γλ. worcestershire sauce
6 φέτες φρυγανισμένο ψωμί
1 κουπα τυρί edam τριμμένο
Σωτάρουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά.
Μόλις αρχίσει να κοκκινίζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και πασπαλίζουμε με το αλεύρι.
Ρίχνουμε τι μισό νερό, σιγά-σιγά.
Ανακατώνουμε και μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε και το υπόλοιπο νερό με τον κύβο και τη worcestershire sauce.
Αφήνουμε να πάρει β΄ραση.
Χαμηλώνουμε και σιγοβράζουμε χωρίς καπάκι για 5 λεπτά.
Σε κάθε πιάτο, βάζουμε από 1 φρυγανιά, ρίχνουμε σούπα και από πάνω πασπαλίζουμε με το τυρί.
Σερβίρεται ζεστή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου