Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

σαλάτα του σεφ

1 μαρούλι χοντροκομμένο
1 ντομάτα σε κύβους
1/2 αγγούρι σε κύβους
100 gr  τυρί gouda σε κύβους
1 κονσέρβα τόνος (σε νερό)
1 αυγό σφιχτό βρασμένο, κομμένο στα 4
2 κουτ. σουπ. μαγιονέζα
1 κουτ. γλ. ketchup

Σε μεγάλο μπώλ, απλώνουμε το μαρούλι και προσθέτουμε από πάνω τη ντομάτα, το αγγούρι και  το τυρί.
Απλώνουμε από πάνω τον τόνο, και στολίζουμε με το αυγό.
Για το dressing, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το ketchup να γίνει απαλό ροζ και περιχύνουμε τη σαλάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου