2 φλ. τσαγ. φακές βρασμένες (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρεμένες φακές, που περίσσεψαν, παραλείποντας το κρεμμύδι και το λάδι)
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 κουτ. σουπ. λάδι
αλάτι
πιπέρι
1 κουτ. γλ. μουστάρδα
1 κουτ. γλ. ξερό δυόσμο
1 κουτ. γλ. ρίγανη
2 κουτ. γλ. μαϊντανό
φρυγανιά τριμμένη όσο πάρει
αλεύρι για τύλιγμα
σπορέλαιο για τηγάνισμα
Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε κεφτεδάκια τα οποία τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο λάδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου