4 φιλέτα ξιφία
3 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
χυμός απο ένα πορτοκάλι
1/2 κουτ. γλ. τριμμένο ginger
1/2 κουτ. γλ. tumeric (κουρκουμάς)
1 κουτ. γλ. σπόροι μουστάρδας
αλάτι
πιπέρι
Μαρινάρουμε για 2 ώρες τα φιλέττα του ξιφία σε μία μαρινάτα που κάνουμε με όλα τα υλικά μαζί.
Στη συνέχεια προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς, πάνω-κάτω και ψήνουμε τα φιλέττα μας για 20 λεπτά περίπου.
Συνοδεύονται πολύ ωραία με ψητές πατατούλες και με σαλάτα που θα κάνουμε με ρόκα, μαρούλι, σταφίδες και ρόδι χωρίς κάποιο dressing
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου