Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

χριστουγεννιάτικο χοιρινό















1 κομμάτι χοιρινό ζαμπόν  σκέτο κατά προτίμηση, όπως αυτό που έχει το ΙΚΕΑ 
1/2 φλ. τσαγ. μαύρη ζάχαρη
1/4 φλ. τσαγ. κονιάκ

Χαρακώνουμε το ρολό σε τετραγωνάκια.
Σε μπόλ αναμιγνύουμε   τη ζάχαρη με το κονιάκ μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη., και αλέιφουμε   το ρολό από παντού.
Δέ ξοδεύουμε όλο το μίγμα ζάχαρης, γιατί θα χρειαστέι να επαναλάβουμε το άλειμα κατα τη διάρκεια του ψησίματος
Ψήνουμε το ρολό στο φούρνο μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου