Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

πατάτες φούρνου με πάπρικα













4 μεγαλούτσικες πατάτες με τη φλούδα τους, πλυμένες πολύ καλά και κομμένες σε μέτρια κομμάτια
2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
1 κουτ. γλ. αλάτι
1 κουτ. γλ. γλυκιά πάπρικα
1 κουτ. γλ.  ρίγανη ή θυμάρι
1 κουτ. γλ.  δεντρολίβανο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς, πάνω-κάτω, με τη σχάρα στη μεσαία θέση.
Σε ταψί, αραδιάζουμε τις πατάτες, προσθέτουμε το λάδι, ανακατλωνουμε να αλειφθούν καλά και μετά πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου