Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

σολωμός με σάλτσα πορτοκαλιού


2 φιλέτα σολωμού 
χυμος 2 πορτοκαλιών
2 κουτ. σουπ. σπορέλαιο
1 κουτ. σουπ. μέλι
1 κουτ. γλ. μουστάρδα
1/4 κουτ. γλ. τζίντζερ σκόνη
αλάτι
πιπέρι

Κόβουμε τα φιλέτα του σολωμού σε ισομεγέθη κομμάτια όπως για ένα μεγάλο σουβλάκι.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 1/2 κουτ. σουπ. σπορέλαιο και ψήνουμε τα κομμάτια του ψαριού.
Βγάζουμε τα κομμάτια του ψαριού απο το τηγάνι.
Όλα τα άλλα υλικά τα ανακατώνουμε για να ομογενοποιηθούν και τα ρίχνουμε  στο τηγάνι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε το ψάρι με τη σάλτσα, συνοδεύοντάς το με καστανό ρύζι και άν, έχουμε, τσιπς τηγανισμένου κρεμμυδιού ( έχει στο ΙΚΕΑ )



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου