1 φλ. τσαγ. βιτάμ
3 φλ. τσαγ. αλεύρι για κάθε χρήση
1 φλ. τσαγ. φουντούκι τριμμένο
2 φλ. τσαγ. ζάχαρη
4 αυγά
3 βανίλιες
3 βανίλιες
1 1/2 κουτ. γλ. baking powder
3 κουτ. σουπ. ζάχαρη άχνη
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο για 15 λεπτά τουλάχιστο στους 175 βαθμούς, πάνω-κάτω, με τη σχάρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΩ!
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ.
Χτυπάμε με το μίξερ όλα τα υλικά μαζί για 4 έως 5 λεπτά.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 50 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε από το φούρνο το κέικ, τα αφήνουμε για 15 λεπτά, και μετά το αναποδογυρίζουμε σε σχάρα μέχρι να κρυώσει εντελώς.
Τέλος, το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου