Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

crumble μήλου


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, πάνω-κάτω, με τη σχάρα στη μεσαία θέση


3 μεγάλα κόκκινα μήλα, καθατισμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια
2 κουτ. σουπ. καστανη ζάχαρη
1 κουτ. γλ. κανέλλα
2 κουτ. σουπ. βιτάμ
150 gr τριμμένα στο Multi μπισκότα πτι-μπέρ
150 gr  αλεύρι για κάθε χρήση
150 gr βιτάμ
2 κουτ. σουπ. λευκή ζάχαρη

Βουτυρώνουμε με τις 2 κουτ. σουπ. βιτάμ ένα βαθύ ταψάκι.
Σε λεκανίτσα, βάζουμε τα μήλα, τη καστανή ζάχαρη και τη κανέλα και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε τα μήλα στο ταψάκι μας.
Στην ίδια λεκανίτσα, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα τρίβουμε με τα χέρια μας, να γίνουν σαν τραχανάς (δε πειράζει να υπάρχουν μεγαλούτσικα κομμάτια)
Αυτά, τα ρίχνουμε πρόχειρα, πάνω απο τα μήλα και δεν ισιώνουμε την επιφάνεια.
Το ψήνουμε για 25 λεπτά περίπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου