Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

χοιρινή τηγανιά με μπύρα Γιάννας


1 κιλό χοιρινή τηγανιά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουτάκια μπύρα
2 κουτ. σουπ. μουστάρδα
2 κουτ. σουπ. μέλι
1/4 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Βάζουμε το κρέας με τη μια μπύρα να μαριναριστεί για 2 ώρες.
Το βγάζουμε και το στραγγίζουμε να μην έχει πολλά υγρά.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι με το κρεμμύδι να τσιγαριστεί ελαφρά και προσθέτουμε και το κρέας.
Άμα αρχίσει και παίρνει χρώμα, ρίχνουμε την δεύτερη μπύρα και τη μουστάρδα με το μέλι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 25 λεπτά περίπου.
Ρίχνουμε όσο αλάτι και πιπέρι θέλουμε.
Συνοδεύεται πολύ ωραία με πουρέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου