Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

χαλβάς με ινδοκάρυδο


1 φλ. τσαγ. σπορέλαιο
2 φλ. τσαγ. σιμιγδάλι
3 φλ. τσαγ. ζάχαρη
4 φλ. τσαγ. νερό
1/2 φλ. τσαγ.  ινδοκάρυδο

Bάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με το λάδι και τη ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν.
Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και 1 κουτ. σουπ. ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Απλώνουμε το μείγμα σε ταψάκι και το στρώνουμε να είναι με ομοιόμορφη επιφάνεια και το πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο.
Όταν είναι να το σερβίρουμε, το κόβουμε σε τετράγωνα κομματάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου